Sa folosim porubeii voiajori?!

Crin Antonescu are imaginatie bogata si probabil ca ar fi mai bine sa scrie decat sa faca politica,pentru ca toto nu-l intelege nimeni sau se prefac a nu-l intelege si e tot una.

La un moment dat a spus ca nu crede ca mai este cazul sa folosim porumbei voiajori,cu biletelul legat de piciorus,care sa comunice ceva,unui partener de coalitie…Pe cai directe nimeni nu asculta.Pe cele prin intermediul presei se nasc doar adversitati.

In comunicarea electronica se interpun cei care inregistreaza ori blocheaza linkuri,cu de la ei putere,peste tot fiind diversi stapani ai inelelor,de nimeni autorizati.

Cenzura e si la CNA,in continuare,Mircea Badea fiind amendat pentru folosirea unui cuvant considerat a fi dur la adresa marelui stapan al parchetelor,Daniel Morar,fiecare cu stapanirea sa.Autoarea propunerii este delegata PSD,a celor care s-au adunat azi sa discute starea natiunii,nu sa rearanjeze niste functii de conducere,cum s-a anuntat.

Am vazut la viata mea,pana la 73 de ani destule congrese,dar mai formale ca ultimele doua n-am mai vazut.Se strang mii de oameni pentru a vota un nou sef si atat.Nu este o deplasare inutila?!Acesta este rostul partidului?!Vom vedea ce va fi astazi si maine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s