E inchis la Bucuresti

E nchis la Bucuresti,in contradictie cu E senin la Porto,scris de o rara frumusete de fiica poetului Adrian Paunescu,aflata acolo,ca sa ne spuna acest lucru si altele asemenea.

La Bucuresti e inchis,dar nu ploua,desi e primavara si nu ar strica,pentru ca apa este mereu insuficienta pe camp pentru tinerele plante in crestere iar irigatiile se lasa inca indelung asteptate.

E inchis la Bucuresti,cu toate ca s-a incheiat Congresul PSD,care nu a spus nimic,nu a schimbat nimic,a reales aceeasi tineri,de factura juridica,inadecvati la conducerea economica a tarii,lipsiti de experienta practica de orice natura.

Nu ploua la Bucuresti,decat cu unele promisiuni,tot mai firave si mai indepartate.Nu sunt turisti,nu se aud zumzet de tacamuri si de farfurii ,ca la Porto,suntem intr-o lume trista,fara orizont,desi e lumea in care traim,de parca nu am fi vii.

La Porto e afluenta,oamenii aproape se calca intre ei,de atata densitate si pentru ca e senin la Porto,exista si voie buna si speranta,ceea ce in totala masura ne lipsesc noua si nu stiu de ce,pentru este tot un loc binecuvantat,cel mai drag nou ,celor veniti pe lume aici,dar la noi e tot imbontit si nu ploua,chiar daca noii alesi de la PSD promit una-alta,dar nu prea se vede nimic si nici nu ploua,pentru o recolta de la Dumnezeu,pentru ca oamenii nostri au uitat sa mai lucreze si nici nu mai au cu ce lucra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s