Parinti si copii si Un cuib de nobili,de Turghenev

Tot timpul au fost divergente puerile,de conceptii,intre parinti si copii.Tot timpul copiii s-au considerat mai destepti.mai capabili,etc.fata de cei care i-au adus pe lume si i-au crescut.

Tema este veche si asa va ramane pe cat lumea.Ca dovada, ea a fost tratata si de marele scriitor clasic rus ,Turghenev,care a trait la Paris,etc.

Nu conteaza doar varsta,ci cele infaptuite in propria viata.Lasa ,cum sa spune,faptele proprii sa te recomande.Autoimpaunarea nu serveste la nimic.

Sunt destule cazuri cand ,din parinti buni au iesit copii rai,din diverse motive.

Acum,mai nou,apar certuri,pe baza de delicte de opinie sau de tratament in spatiul  public,de parca anumite afinitati politice,etc. ar fi negative,daunatoare,unor alt tip de relatii.

E pacat si nu am crezut posibil.Mai ales ca fiecare este liber sa aiba opinia sa, afinitatile sale.Vom vedea pana la urma cine va avea dreptate.Suntem si in acest domeniu,precum se poate observa,o societate bolnava,cu puncte de vedere diametral opuse.Sa ne ajute Dumnezeu,sa fim mai intelepti si mai ingaduitori,unii cu altii,chiar daca poate ca uneori gresim,poate,din prea multa dragoste si prea bune intentii,in nici un caz de alta natura.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s