Adio,draga Mona!

Ne-ai urat sa fim cu ochii pe voi!-judecatorii-,la finele unui interviu,datator de sperante.Apoi,te-ai eclipsat,refugiindu-te dezamagita.la Curtea Constitutionala!Putin,te priveam ca pe un erou!N-a fost sa fie !Ai refuzat sa te sacrifici ori nu ti s-a permis mai mult!?Vom afla ,la un moment dat! A fost o dulce nebunie!-dupa cum a spus poetul Minulescu.Intamplator,si numele lui contine ceva aducand a diminutiv.

S-au stins,se pare,si colegii tai,judecatori.Au dat de pamant,doar cu un amarat de pensionar,tinut cativa ani la arest preventiv,pentru niste bani luati,in scopul mituirii unor judecatori,intr-un dosar al lui Casuneanu.Cel care a dat banii si probabil cel care a primit ceva,au fost pedepsiti la patru ani,cu suspendare.Din nou,fas!?Noi ce sa intelegem de aici?!-se intrebau mai multi comentatori,alaturi de care intrebam si noi,prin prezentul depes,de care nimeni nu se va simti vizat si doritoa sa raspunda.Scriem si discutam in van,de parca nu pe noi ne-ar privi si nu noi am fi aceea care ar trebui sa reactionam,sa intreprindem ceva,altfel de pana acum,cand ne aflam in sapa de lemn,in toate privintele.

Cinstit scriind,ma asteptam la mai multa reactie de la tine,draga Mona,promiteai mai mult si aveai toate datele necesare,chiar promisesesi lui TB o mai darza reaistenta!

Faptul ca-mi permit,fara aprobare sa te apelez,cu draga Mona,este pentru ca in tinerete am avut o iubire cu acest frumos nume,pentru ca esti o fiinta deosebita si pentru asa te-a receptat toata lumea,dar mai ales Mihai Gadea,care ne-a determinat si pe noi sa te privim astfel.

Poate vei reveni!-vorba cantecului iar noi vom astepta cu sperata acest reviriment.Asteptam,de asemenea,continuarea episoadelor placute,in compania colegelor tale judecatoare ,la fel de destepte si de frumoase,in mare parte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s