Cand se va mai redeschide magazinul Bucuresti ?!

In centrul capitalei,un singur loc purta numele orasului si acela sta inchis-de ani de zile- de dupa Revolutie,semnificand-daca mai era nevoie-si in acest mod starea de involutie perpetua in care ne aflam.Auzim,din vorbe,ca se cearta mostenitorii,cu domnul Vanghelie sau cu nu stiu mai cine insa orasul are  o rana deschisa in piept si nu poate ramane asa la infinit.

Nimeni nu observa acest lucru?Pe nimeni nu intereseaza igiena si aspectul capitalei?! S-a cheltuit atat de mult pe restaurari in centrul vechi,dar ,de acesl obiectiv central,aflat chiar langa a nu stiu cata reamplasare a statuii lupoaicei cu puii,nu se intereseaza nimeni?!

Bucurestiul fara vechiul magazin ce-i purta cu onoare numele,parca nu mai e Bucuresti!?Nu te mai inveseleste,ca pe vremuri.Intram il el,pentru ca ;lucra o ruda acolo,dar si de dragul lui,pentru numele pe care-l purta si pentru faptul ca eram mandru ca sunt locuitorul acestui oras.Numai eu stiu cat de greu am obtinut buletinul de Bucuresti ,muncind din santier in santier,-prin ordinul Ministrului Transporturilor,probabil Ion Baicu-,sub a carui conducere am lucrat apoi la Canalul Dunare Marea Neagra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s