Oameni in canale, scosi cu gaze lacrimogene

Acesta este evenimentul zilei,petrecut la Gara de Nord,cu televiziunea prezenta si oameni amarati in pericol de asfixiere.

Unde si cu ce bani sa mai locuiasca,din ce sa traiasca ?!

O societate care si-a pierdut rosturile,cu politie indiferenta,oameni ce se dezbraca aproape complet in plina strada si dorm pe niste cartoane,la soare,de parca ar face plaja,in statie, la Orizont,in Drumul Taberii,care nu mai deranjeaza pe nimeni,de parca asa ar fi normal, oameni si caini vagabonzi sa traiasca la un loc,pe banci si pe cartoane,pe la colturi de blocuri,de te si sperii cand observi aceste lucruri,devenite cotidiene.

Nimeni se pare ca nu reactioneaza,se simt depasiti de situatie,stau umbre umane cu cate o mana intinsa si nu prea primesc,pentru ca nu prea mai are cine sa le ofere cate ceva.

La noi in bloc a murit o batrana,arde o lumanare la usa,nu se vede nici o miscare,usa e inchisa,probabil o singura persoana mostenitoare umla dupa ajutorul de inmormantare si doar atat.

” Langa noi se sting si mor,/Dragii nostri ,dragi parinti”-cum scria poetul-unii dintre ei fara urmasi sau cu urmasi nerecunascatori ,ori  rebegiti de datorii si de lipsuri materiale.

E  cruda viata astazi,cand altii au prea mult si fara merite deosebite si munci din care sa rezulte ceva.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s