Salarii derizorii,Romania a intepenit,avem stabilitatea mortului

Sunt aprecierile lui Ilie Serbanescu pe marginea zicerilor de astazi  ale lui Basescu.Austeritatea continua.Deficitul a fost redus la 1,7 %,stopand investritiile.Oprim totul si e minunat.Se vorbeste pe invers.

Salarii mici,contributii mici.Exista totusi si salarii la stat de patruzeci de mii de euro!?Ponta nu poate interveni,spunand ca intervin Consiliile de administratie si castiga in istanta.Parlamentul ce face?!Nu legifereaza?!

Unii parlamentari vin si vorbesc ,ca proasta in targ,ca premierul stie mai bine.etc.Ei parca ar fi din alta lume,observatori federali,ca la meciurile de fotbal.

Ati avut vreo initiativa legislativa sa indreptati lucrurile acestea?!-intreaba doamna Grecu ,pe doamna Cocora -deputat.

Contracte de Munca in interiorul Transgaz,Conect,Hidroelectrica,,etc. care nu pot fi aduse la realitatea zilelor noastre?!Aici intervin contrazicerile.Aceste unitati sunt nebugetare,adica neguvernamentale.In Consiliu de Administratie(20% din salariul directorului general-idemnizatii),se aproba aceste salarii.S-ar putea face prin reorganizare.

Platim taxa la TVR,desi nu ne uitam.Cam asa este si cu asigurarile.Intreprinderile cu pierderi de miliarde primesc salarii.Da,dar ele,cum este la carbune,livreaza cu pret redus,pentru a mentine costul energiei!?Participa  astfel la politici sociale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s