Pareologi si cifrari

Asa a denumit TB jurnalistii,care nu cunosc exact cifrele lui splendite,dupa care traim de zece ani cu el la carma.Vrea in continuare sa ne prosteasca-cu cifrele lui-ca o fi si o pati si in anul trei mii o s-o duca si romanul mai bine decat acum.

O tot da cu Mastricht,ca sa ne abureasca in privinta indatoririlor,cu somajul prea mic la noi,de parca ajutoarele nostre de somaj ar fi ca ale celor de afara si cate altele de imbrobodit,ce a facut el si cu Boc si cat de tare ne-au strans de gat ,dupa care au lasat monopolurile sa-si puna ce lefuri vor si sa faca ce facturi vor,pe spinarea noastra,inconvoiata la maximum.

El umbla cu cinci masini,din palat in palat,zboara cand vrea si unde vrea,fara sa intrebe pe nimeni,sa se intereseze de costuri si de rezultate;le obtinute,de parca am sta impreuna la masa ,etc.

Pareologii taceau malc,intimidati iar moderatoarea,de emotie,abia mai respira.Este normal,ca ingamfatul din deal sa se umfle in pene si sa-si arate stiointa in cifre.Numai ca noi traim nu dupa cifrele lui,seci si nesemnificative,ci dupa realitatea celei mai sarace si mai amarate tari a Europei,premiata in America,pe titulatura de Un picior de iad. Cu asemenea realitate are a se confrunta mandrul presedinte al cifrelor austeritatii totale si a intepenirii economice actuale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s