Neinfricatii

Aseara a fost o sinteya memorabila,cu oamenii care au contat in schimbare si opiniile lor la cinci luni de dupa alegeri.

Alexandru Verbita a spus:”Poporul roman sufere la ora asta.Este incurcat cu coabitarea si cu restrictiile.Sa inceapa treaba.”.

Claudiu Craciun,prezent in Parlamentul European,ca povestitor al intamplarilor din Piata Universitatii,la minus unsprezece grade,pentru democratie,cerand asistentei sa aplaude,a spus ca austeritatea reprezinta agresivitatea statului asupra cetateanului.USL nu reprezinta Piata Universitatii.

Anghel Marinescu,din Zimnicele,nu i-a iertat pe jandarmi pentru ca l-au batut:”Cand 7,4 milioane de romani au votat sa plece,n-am inteles de ce a ramas”.

Doru Stanculescu,avea talanga la gat:”Basescu apartine trecutului..Astept sa plateasca.Doar Ioan Ghise nu ne-a tradat.”

MirceaBadea:”Poporul roman sufere intr-o tacere absoluta.Au fost multe porcarii,in afara de taierea de salarii si pensii.Sistemul basist a fost mult mai ticalosit.In loc sa fie inlaturat,asa cum s-a promis,vietuieste si e in putere.Nu mai joc baschet cu Ponta.Principalul merit al lui Ponta e ca nu a stricat munca lui Boc.Boc lacheu si el lacheu.Cat de prost sa fii sa crezi ca asta e o lauda”.Raspunsul:”Presedintele are meritul ca nu se mai afla in razboi cu guvernul si cu parlamentul”.Slab,servil.Trebuia sa fi disparut.

Lucian Avramescu,in editorialul sau;”Care a fost,cu adevarat,cea mai neagra zi a lui Basescu?”,raspunde :29 iulie,cand 7,4 milioane de romani i-au spus sa plece si ziua in care PDL-ul i-a intors spatele ,refuzand s-o puna pe Nuti deasupra lor.Ziua neagra,cu adevarat,urmeaza.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s