Ponta este acum drobul de sare!?

Pentru ca materialul meu cu drobul de sare de pe soba incinsa are cea mai mare cautare,m-am gandit sa-i dau o continuare,spunand ca Ponta este in prezent acel drob,aflat acum la soare,care-l incinge si e gata s-o ia la vale,in conditiile in care nimic nu lucreaza si vine Pastele si s-au instalat treizeci de grade.

Ponta in sensul inertiei,al lipsei de orientare,poate si de mijloace materiale,dar -omul de care ar depinde urnirea carutei impotmolite a Romaniei din loc,in situatia actuala de stagnare si impietrire.

Ce facem?!Ne priveste!

Are cineva vreo idee?!De ce nu se misca nimic?!Desigur,din lipsa de fonduri.Bruxellesul nu deschide baierele pungii cu bani iar noi stam in limitele idioate ale Mastrchului ,laudat de Basescu,dar de nimeni respectat,p[entru ca,asa cum spunea profesorul Craciun ,austeritatea este agresiunea statului asupra cetateanului.

Hai,sa-l ajutam pe tanarul Ponta!Sa-i dam idei.E tanar.Inca ,mai crede ca tot ce zboara se mananca!

Crin,la fel.Sta intr-o expectativa si o proximitate care-l descalifica.Deja promoveaza oameni de mult expirati economic,precum cei recent promovati la asigurari si cel de la transporturi,dar si alti burtosi.Prea repede s-au ingrasat ori canta in surdina la pian.Nu asa se face revolutia dezvoltarii in Romania?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s