O viata ca un vis- Angela Gheorghiu !

Un dar natural,impreuna cu pregatire si multa munca fac din viata Angelei Gheorghiu un  vis perpetuu,o incantare zilnica,o bucurie pentru toti ce o intalnesc.

Peste tot pe glob este exceptional primita,viata ei ar putea fi nesfarsita si dragostea oamenilor fata de ea tot nu s-ar incheia.

Este doar o fiinta,impreuna cu vocea ei si cu fizicul ei si cu sentimentele ei.

Mai mult nici nu e nevoie,desi viata e complicata,mai sunt si teroristi si criminali si hoti si rauvoitori si cersetori si diverse boli si toate se afla amestecate,mai pot apare si probleme de sanatate,de dragoste,de insomnie,etc.

Angela noastra merge mai departe si era si un film cu un astfel de nume si asa si trebuie,caci viata insasi este finita si dorintele doar pot fi infinite.

Succes la Moscova si neaparat si la Sankt Petersburg,orasul tineretii si dragostei mele,oras in care aproape in fiecare zi libera eram la teatru,la balet sau la opera,pentru ca este un mare oras artistic,cu actori colosali si cu public pe masura.

Fii fericita,Angela,asa cum nu a avut norocul sa fie sora mea ,Angela,invatatoare la Deveselu,care a murit la 33 de ani si care iti semana  la chip si bunatate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s