„Pentru c- am sa mor, de dorul tau,de dorul tau!”-canta segalnic Dan Bittman

Iar ascultatoarele se topesc de placere si chiar cred acest lucru ,ideal,ireal,dar sublim!

Priveam pe TVR,in reluare,ca intotdeauna,un concert al sau la Sala Polivalenta.A cantat singur tot spectacolul.Fetele,femeile erau vrajite,aproape pe alta lume.Venisera  in picioare,langa scena si-i soebeau fiecare cuvant,vrajite.

N-am vazut de mult o asemenea transfigurare in urma unui act artistic,de mare tinuta.A cantat ,apoi,si o piesa cu Angela Gheorghiu,se pare ,intitulata”Nu mai avem timp de iubire”-un duet ,de asemenea incantator,desigur de data aceasta Angela fiind vioara intaia.

Are multe melodii frumoase Dan Bitman si natura l-a facut de asemenea frumos si bun la suflet,asa cum trebuie sa fie un interpret liric.Este putin in genul lui Iglesias-fotbalistul,inaltul,frumosul.

” De ce sa mori tocmai tu?!”-seintreba tinerele transfigurate ascultandu-l cantand.Una dintre ele,inalta,frumoasa,imbujorata,mai avea putin si-i intindea mana si se vede de departe ca nu voia sa-l cedeze nimanui,desi se zice ca el are familie si copii. Dar dragostea si seductia ,frumusetea si dorinta nu tin cont de toate acestea.Nu stiu cum a rezistat sotia lui,cu atata concurenta asupra sotului sau!

Cine-i scrie melodiile este deasemenea un patimas al dragostei,pentru ca gaseste cele mai vibrante corzi ale sufletului,mai ales feminin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s