Salutari,Bilbao!

Iata,ca in Bilbao,tara bascilor,avem o activa participanta pe FB din Romania.Are nume aparent polonez,dar sustine ca nu e poloneza.

De ce nu ne spui cum traiesti in Bilbao?!Dupa poze,pari a locui in bogatie si in lux!?Chiar asa sa fie!?Ne intereseaza.Vrem sa stim ce fac romanii pe afara.Auzim doar de lucrurile rele,de cele bune nu ne vorbeste nimeni.

Eu nu fac deosebirea intre romani sau rromi.Toti sunt oameni,toti au dreptul la viata,doar ca unii sunt mai putin ajutati,au mai putine traditii culturale,in schimb sunt foarte bogati,unii dintre ei si foarte mandrii.Se mai bat,se mai taie,asa e la ei felul,poate vor evolua cu asemenea apucaturi de inapoiere medievala si vor intra in randul lumii civilizate,cum sunt multi dintre ei.O tanara termina masteratul la Sorbona,dupa ce initial a cersit pe strada.

Nu are nimeni monopolul intelepciunii si nu are rost sa fie promovat rasismul si in zilele noastre.Cine face acest lucru el el insusi cu tare mentale.

Iubesc Bilbao,prin echipele lui de fotbal,prin ardoarea de afirmare a gascilor,prin lupta lor pentru independenta,desi nu cred ca sunt discriminati in marea Spanie.Astept sa aflu si sa aflam cu totii mai multe de la ambasadorii nostri voluntari,pe meleagurile lumii,cu care facebook-ul ne poate face libera comunicarea,in avantajul tuturor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s