Neintelegerea dintre generatii persista

Nu se inteleg parinti cu copiii sau nepotii,mai ales daca ei sunt plecati pe afara si vietuiesc acolo,la alte standarde de viata ,uitand de cei pe care i-au lasat acasa si desconsiderandu-i,tratandu-i de sus,cu indiferenta,din meschine interese de moment,de situatie materiala,de diferende de conceptii,care nu ar trebui totusi sa-i desparta.

Ne insinguram si ne intristam in plus,desi am avea altele de impartit,cel putin sentimental.

Nu este noua tema.A fost tratata si de marele scriitor clasic rus Turghenev,care a scris romanu”Parinti si copii”.

Problema nu-si gaseste rezolvarea,dar, fiecare caz in parte,produce un surplus de animozitate si de regrete, pentru o viata fara realizari,fara urmasi intelegatori si loiali,dispusi din orice sa faca un conflict.

Da,consider o discutie deschisa binevenita,din care sa avem cu totii ceva de castigat,ascultandu-ne reciproc,fara suparare.Ne-am raspandit pe glob si in loc sa castigam,ne antagonizam,fara rost,fara efect.Sunteti liberi sa nu va mai considerati romani,daca nu mai vreti,nimeni,de la aceasta mare distanta,nu va poate impune nimic.

Nu stiu de ce pe facebook,nici macar locul sau tara in care va aflati,va feriti s-o denumiti,fara a mai vorbi de faptul ca nimic nu comentati de pe acolo.posibil ,credem noi,de teama unor repercursiuni,desi n-o intelegem si n-ar trebui sa existe.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s