Nimic nu este mai de durata decat o relatie provizorie.

    Oamenii accepta tot mai des relatii provizorii,care se prelungesc si treptat se permanetizeaza,aparand obisnuinta,copiii,si tot asa,pe neobservate se iroseste viata,considerand acest lucru rodul unui provizorat.

    Ar fi cazul sa stim ca este necesara mai multa fermitate in viata noastra,pentru ca ne trezim adesea  ca am trecut printr-un surogat de viata,de care noi insine suntem vinovati,pentru nehotarare,complacere,provizorat prelungit,chiar daca erau semne de incompatibilitate,insuficienta afectiune si respect reciproc.

    Acest gen de relatii se tot latesc in prezent,cond conditiile de locuit sunt atat de scumpe si oamenii se simt obligati sa accepte din ce in ce mai multe relatii considerate provizorii sau li se mai zice de proba,de adaptare.Ele transced in relatii familiare,chiar daca una dintre parti nu consimte acest lucru,cealalta persoana,de regula de factura feminina, ne mai dorind sa paraseasca asazisa combinatie,din diverse ratiuni,chiar daca afectiunea scartaie ,cat si alte atributiuni gospodaresti,ce supara in general tinerele soacre,nemultumite sa slujeasca in continuare doua persoane in loc de una.

   Tinerele refuza sa nu se mai considere copii,desi au depasit varsta de douazeci de ani,locuind in general impreuna ca parintii  baiatului si mult mai rar invers.Din considerente materiale si de asa zisa siguranta,refuza casatoria,pe un termen nedefinit,ea avand loc odata cu obligatia inregistrarii copiilor nou nascuti.

   Sunt situatii de existenta chinuita,specifica zilelor noastre,de regula anormale  si care nu aduc mai tarziu decat regrete tardive,de viata neimplinita.

   

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s