Firmituri de la mesele mincinosilor.

Nimeni nu merita sub nici o forma sa fie laudat.Halul in care se prezinta tara,regresul ei de mai bine de doua generatii de munca in doar un sfert de veac este catastrofal.Sa venim si sa inchinam ode sau imnuri de multumire cuiva,in asemenea conditii,este din start o impietate.

Se verbeste despre faptul ca sunt oameni platiti in acest anume scopEu nu am dovezi concrete,insa, prin modul abject-expresia apartine lui Mircea Badea,care efectuiaza de noua ani  de zile revista presei,presa ce sta sa sucombe -in care o fac,de a ridica in slavi pe cei care de fapt ne-au jufuit,respectivii presteaza o activitate de fractura logica imposibil de suportat.

Ar mai avea un minim de intelegere faptul ca respectivele triluri sa aiba o cat de mica concordanta cu valorile sondajelor de opinie,dar  atunci cand  si acestea sunt neglijate este clar ca avem de a face cu facaturi impotriva naturii,ce -din pacate-dezonoreaza diversi condeieri ce accepta asemenea minciuni.

Viata si existenta prin scris sau prin diverse alte manifestari electronice te expune la riscuri,atunci cand dai nastere la vadite stridente repetate.Tot datorita neadevarurilor,dar mai ales a saraciei,presa scrisa se mai vinde din ce in ce mai putin si nu mai este nici pe departe un mijloc de imbogatire,asa cum a fost in anii nouazeci.In legatura directa,nimi remuneratiile nu mai sunt de cine stie ce importanta,astfel ca cei care slujesc puterea nu mai au de unde fi platiti,in mod real,din veniturile realizate.Acest lucru este valabil si la televiziuni.

Televiziunile se mai sustin prin filme si unele spectacole,sponsorizate de firme mari,pentru ca ele sa-si mareasca profiturile,prin solicitarea de  sms-uri si apeluri telefonice,pe langa interminabilele aceleasi reclame.

Suntem in perioada pastelui si cu aceasta ocazie se aminteste despre vanzarea de sine pe doi arginti,adica pe mai nimic.

Desigur existenta este adesea cruda,impune anumite compromisuri,mai ales in austeritate si somaj,insa vanzarea constiintei pe mai nimic este si dureroasa si daunatoare social,ne mai putand oamenii separa adesea neghina din grau si mancand in final cu totii o paine amara.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s