Un an de stagnare si de noi deceptii

Astazi se implineste un an de la instalarea noii guvernari.

Un nou an de stagnare si de restriste.

Un an in care principalul obiectiv electoral a fost din start abandonat-demiterea lui TB a treia oara!?Era un act simplu,prin care recastigam demnitatea si increderea in votul nostru si in promisiunile electorale.Cu 70% in parlament nu mai erau probleme.

Domnul Ponta a inteles ca aici trebuie sa face ce-i spuna Holland,de parca nui spunem francezilor ce ar trebui sa faca ei.

Nu s-a construit nici un apartament pentru evacuati si defavorizati.Astept de zece ani o garsoniera.Sunt de ani de zile prin audiente zadarnice ,pe la sectorul 4.Domnul Piedone se ocuta doar de bancute si de arteziene.Pentru locuinte nu acorda audiente,de parca face ce vrea el in oprimaria proprie!?Domnul Voiculescu doarme cu legea sa neaplicata,desi acum,de cinci luni au parlament de 7o%.Este sau nu fariseism?!

Peste tot ameteli.Nu sunt fonduri si nu sunt fonduri,dar pentru salarii la directorasii de regii de stat, de peste zece mii de euro,de pe spinarea facturilor distribuite populatiei,sunt si nu se poate face nimic,cu 70% in parlament.De ce mai este parlamentul,daca nu pentru a indrepta lucrurile strambe in tara?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s