Ati auzit de Florinel Enache-tripla amputatie-din Afganistan?!

A fost salvat la viata,dar in conditii,de medicii americani militari.Este si acum la New York,in spital,vizitat de romani de acolo,cu atentii de Paste.

Se cheama a fi eroul nostru!Un erou crunt mutilat!Pentru o cauza,pentru el materiala,din pacate ratata!Pentru noi,romanii,ramane sa decida fiecare,pentru ca nu vreau sa fiu invinuit de rele intentii sau de anti-NATO,anti-UE,cum usor se afirma.

Are familie,copii.Sotia e acolo,il pune in carucior,in muta din carucior si tot asa va fi in viitor.Cata suferinta a indurat si indura?!Pentru eliberarea Afganistanului!?Unii de acolo ,care lupta impotriva de atatia ani,spun ca nu era cazul!

Va reveni in tara si va fi primit ca un erou,desi el a fost doar aruncat in aer,de un explozibil,peste care a trecut cu masina,desigur si ea distrusa.

Dupa aceea va fi uitat,in satul sau,cu necazurile aferente vietii in continuare.

O viata distrusa si chinuita pentru dragoste fata de afgani!?Din solidaritate internationala?!Numai de atat?!El ce are din asta?!Dar noi?!

Poate am putea fi considerati egoisti?!Poate si noi am avea nevoie de solidaritate!?Cine sa ne-o acorde si cand?!Noi l-am mutilat pe Florinel Enache pentru respectiva cauza! A meritat?!A fost necesara?!A folosit la ceva?!Sunt destule intrebari cu dificil de dat raspunsuri.Sotia lui i-a spus sa nu plece.N-a ascultat-o.Vroia sa-i faca o casa noua.La fel ca fratele meu care si-a pierdut viata prin Sahara si acum nu are bani de nezina ,la pensie,in Romania,cu sub o mie de lei,mai putin decat sotia lui,asistenta medicala.

Asa se rasplatesc cei care au adus valuta tarii si s-au sacrificat pentru ea?!Vom vedea ce pensie,pentru ca are vechime intrerupta in armata,va avea si Florinel,pentru ca si mie mi s-a intrerupt brusc cariera militara si am praful de pe toba si nu intereseaza pe nimeni acest lucru si nici faptul ca primaria mi-a luat locuinta,in care eram legal chirias de patruzeci de ani,ca s-o dea unui nepot,revendicator iar pe noi sa ne lase in strada!?Asa isi recompenseaza tara aparatorii ei!?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s