Cititorii mei imi cer povesti iar eu nu am de unde sa le dau

Iata ca ,aseara ,pe neasteptate,in fata ochilor nostrii s-a derulat o poveste de succes,aparuta ca din senin,ce poarta numele  de INA.

Cele trei litere au o putere de atractie mai mare ca a unui electromagnet,care ridica si colecteaza spre a fi balotat fierul vechi,singurul produs autohton vandabil postrevolutionar.

Fata a aparut ca din senin,de pe urma unei caprioare,interpreta de muzica populara,de la popasul cu acelas nume,mostenind o  voce de catifea,vioaie,copilareasca,asa cum le place celor din extremul orient.

A avut ambasador un cantec,patimas,usor vulgar,atatator,care i-a deschis drumul.Iata ca mai intai trebuie sa trimiti buzduganul,se naste povestea,care sa sparga portile si sa-ti asigure intrarea in palate.In ziua de astazi,buzduganul poate fi doar un single.

Difuzata  pe radio,a cucerit inimile tinerilor din toata lumea,ca un miracol.

Astfel,cum se spune astazi,s-a declansat o fabuloasa poveste de succes,din Mexic,pana in Japonia,insasi protagonista ei,surprinsa,fiind chemata s-o urmeze,la nici douazeci si cinci de ani,pe cand se pregatea cu domnul Valerian Stan sa devina politician de succes,asa cum nu sunt pe la noi.Ea lucra la o firma imobiliara,totul parand banal,unde avea un coleg,care-receptiv fiind,asa cum ar trebui sa fie toti tinerii de astazi-i-a devenit impresar,s-a imbracat la costum si au inceput sa cutreiere lumea,cu sute de mii de participanti la concerte.

Culmea,spaniola a invatat-o Ina de la niste telenovele,pentru ca este extrem de asemanatoare cu romana iar urechea ei prinde totul din zbor.Ita;liana,de asemenea,ca sunt infratite,de la nastere iar faptul ca suntem latini i-a dat ideea promovarii si a limbii romane ca limba latina,fapt ce ne-ar face mai placuti strainilor,ce habar nu au adesea de acest lucru esential si atat de cautat in lume,pentru muzicalitate si finete.

Observati ca povestea ia amploare iar continuarea ei este imprevizibila.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s