Michael Duglas este bolnav

Este fiul marelui Duglas,fostul sot a lui Liz Teylor.Ce vremuri?!Ce actori frumosi?!Ingrid Bergman.Razboi.Romantism.Casablanca.Avem CD-ul si inca nu l-am revazut.Nu mai e momentul.A zburat tineretea.

Michael Duglas are cancer.Nici pe el nu l-a iertat soarta.Ea este oarba.Putea sa ia un necajit.A ales un frumos,un bogat.

Viata ni se duce ca nisipul printre degete.Clepsidra vietii cerne nemilos graunte de graunte.

Viata ar fi frumoasa.Privesc peisajele de pe Facebook.Privesc animalele.Privesc oamenii in ambiante fericite.Toate ar putea fi la locul lor.Dar nu sunt.

A plouat toata noaptea.Inca este innorat in Capitala.Postasii sunt in greva.Printul Paul de Romania vrea sa ne vanda tara cu totul unor samsari.Spune ca ne iubeste.Cuscrul sau s-o duca bine.A fost o emisiune furtunoasa la Sinteza Zilei aseara.

Cineva a murit ieri la noi in bloc.Viata avanseaza.

Vom merge in piata sa cumparam mazare si cartofi noi.Si mult marar.

Imi pare rau ca Michael Duglas este grav bolnav.Mai sunt si altii,in stadii intermediare.

Michael este tizul meu.Eu nu vreau sa fiu bolnav.Eu nici nu sunt artist.Am vagi ambitii scriitoricesti.Ce ziceti?!Sa continui!?

Astazi pare a fi o zi trista,desi e rodnica,pentru ca ploua.A plouat in reprize noaptea.Culmea curiozitatii:pentru prima oara Mitropolitul a semnat ceva impreuna cu Ministrul Agriculturii pentru sustinerea de catre preoti la slujbe a agriculturii!?Straniu!?

Ce parere aveti?!Vom avea recolte mai bogate?!In loc de irigatii.Un fel de rugaciuni pentru ploaie.Se practicau pe timp de seceta.Dar nu dadeau efecte.Cat stergeau geamurile cu petrol pe la tara,aparea culori pe geam si taranii chemau popa.Spuneau ca sunt semne divine.Erau doar efecte ale difractiei luminii.Am invatat mai tarziu la fizica.Dar atunci eram mic si ma speriam,la un loc cu babele fricoase si analfabete.

Michael Duglas este bolnav si trist.Se lupta cu cancerul.Si-a dat cu albastru pe la ochi.Era in pijama pe Facebook.Cred ca multe femei au lacrimat ,revazandu-l bolnav.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s