Guvernari sub forma de curcubeu

Este o denumire simandicoasa,intalnita in materialul A patra cale,publicat astazi de Adrian Nastase in Jurnalul National.

Poza alaturata,il arata mai tanar si mai grasut,desi ar fi cazul sa fie o poza de dupa iesirea din temnita.

A patra cale are forma unui curcubeu,in care fiecare se descurca cum poate iar in aliante la guvernare sunt tot felul de partidulete agatate acolo,la numar.

Rezultatele de pana acum subliniaza doar prima parte a cuvantului nou folosit in politica actuala de mozaic,in care sunt diverse influente de tot felul,inclusiv eurosceptici,speriati de asediul romanilor si bulgarilor asupra insularilor.

Curcubeul ,pe bolta cereasca arata o infratire cereasca intre popoare,ce din pacate tot intarzie,desi se tot aspira la unitate si comuniune.

Pe cand si Adrian Nastase va fi cooptat in forurile europene decizionale,pun si eu intrebarea,ca tot s-au formulat diverse variante iar pe acest un om politic ,cu exterienta multilaterala, si teoretician il tot ocolesc prezicatorii.Poate il ajuta baronesa Nicolson,care l-a vizitat,binevoitoare,la inchisoare,un gest de mare tandrete internationala,de neuitat,in lumea noastra atat de ingrata de astazi.

Un curcubeu a rasarit si cand George Busch a fost in Piata Universitatii.Nu a avut nici un fel de urmari.Doar pura propaganda capitalista,pentru ca noi nu stiam ca exista si aceasta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s