Cu inima in punga si Dumnezeu este un mafiot-doua piese de teatru montate la Brasov si la Timisoara

Ambele au denumiri interesante,a doua chiar a starnit reactii ostile.Se refera insa la un nefericit,care se credea Dumnezeu,el fiind in relitate un boschetar,ce se droga si nu avea acoperis deasupra capului,fiind,cum sunt de obicei si alcoolici,uitati de soarta si de oameni.

Despre inimile din congelator aruncate la Targu Mures,din lipsa de fonduri!?, am scris mai inainte.

Societatea romaneasca se dezumanizeaza iar unii ne spun ca vorbim prea mult si poate ca deranjam,din siesta,pe cei cu de toate.

Daca nici sa vorbim nu mai avem voie de ce ni se intampla,atunci sa apindem,inainte de a muri,cu totii lumanarile si sa ne sinucidem,cum au facut unele secte teribiliste.

Guru nostru ,ajuns la 61 de ani,face victime,cu fete tinere,din diverse tari,care vin sa-l viziteze la Paris.Are pasaport ONU si nimeni nu se poate lega de el.

Aurel Calin,doar de 52 de ani,de 26 de ani la pat,paralizat, a primit  un carucior si si-a vazut bucataria,dupa 16 ani…Dana Grecu a facut acest lucru posibil,cu sprijinul unui necunoscut bucurestean.Are si fratele cu coloana vertebrala rupta si roaga sa fie ajutat in primul rand fratele.Pentru el astazi s-a produs un miracol,motiv pentru care o divinizeaza pe Dana Grecu,care s-a oprit la cazul sau,printre miile alte de acest gen.

Orasul Victoria moare in direct,odata cu combinatul ,care producea praf de pusca.Ministrul vorbeste despre avioane de vanatoare  multirol,cu care sa inlocuim MIG-urile.Trebuie sa aparam granita de est a NATO!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s