Pentru romani se pare ca doar paranormalii mai prezinta interes

Nici o tema nu a avut mai mult ecou ,decat cea despre domnul paranormal Ignatenko.Chiar toti dorim sa devenim paranormali?!De treburi cine sa se mai ocupe in tara noastra?!Credeti ca dor prin actiuni paranormale mai putem schimba ceva?!

Ma tem ca nu-i suficient,desi poate ca ar ajuta la ceva.Nu am mai gresi in alegeri,de pilda,asa cum am facut de fiecare data pana acum.

Observam ca cei cu puteri paranormale sunt angajati tot de cei cu bani,pentru a ne prosti in continuare.

Consider ca toti cei care sustin in continuare pe Traian Basescu,dupa dezastrul celor zece ani de cand este la putere,sunt atinsi de aripa paranormalului.

Mugur Ciuvica spune ca netul si ziarele sunt inca pline de basisti.Ce vor sa ne indoape?!Ca a fost bine?!Sa-l intrebe pe mucenicul Aurel Calin,din Victoria-a se vedea materialul anterior-tintuit la pat,paralizat,de 26 de ani,ce grija a avut fata de el regimurile de pana acum iar situatia este generala.

Paranormalii vor doar sa ne suceasca mintile,sa vedem si sa gandim invers,fata de cum este,sa promoveze fatarnicia si inselaciunea,pentru ca si paranormalii si cei pe care-i slujesc vor sa le fie doar lor bine,in detrimentul gloatei,care-i sutin,din mizerele lor venituri impozitate,chiar si pensiile amarate,vesnic insuficiente in raport cu asaltul preturilor la utilitati,chirii ,alimente,etc.

Pana acum 23 de ani erau interzisi paranormalii,fiind considerati periculosi.Acum au ajuns sa dirijeze politicile in stat,prostind tot mai mult pe prosti pentru a-si da votul celor care-i inseala permanent.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s