Mircea Badea ne-a aratat recent ca trage bine la tinta,de la 2o si mai ales de la 10 metri.

Nu inteleg de ce crede ca ne intereseaza acest lucru.

El tot timpul se simte amenintat si poate chiar este,caci si in emisiunile sale acorda destul spatiu respectivei teme,precum si faptului ca se antreneaza la box si este dispus oricui sa-i raspunda la provocari,la propriu.

Consider acest lucru lipsit de importanta si normal ar fi nici sa se discute despre aceste lucruri intr-o tara civilizata,dar avem parte tot timpul de amenintari,din varii directii si poate ca este bine sa fim oricand pregatiti,fara insa a ameninta excesiv pe presupusii agresori,pentru ca ei,in general,lucreaza prin mercenari.

Din fericire,deocamdata,amenintarile nu se materializeaza.Nu ne-ar place sa ne vedem comentatorul preferat plin de vanatai ori si mai rau,Doamne fereste,ca Enache Florinel,intors din Afganistan ,cu tripla amputatie a membrelor si cu obligatia de plata pentru Romania ,legate de oblojirea lui in SUA,de peste treisute de mii de dolari.

E bine ca Mihai Gadea sa-l viziteze,la locuinta sa din Prahova,ca sa ne spuna prin ce a trecut si cum va trai in continuare cu o atat de mare invaliditate,tocmai in judetul in care am vazut in saptamana ce s-a scurs o totala indiferenta fata de cei  cu diverse dizabilitati.

E grea viata de erou,dar si mai grea cea de invalid pe viata,de la tinerete.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s