Spiritul lui Becali

Amarastii de jos in direct cu SUA. Mirela  s-a nascut aici si a fost adoptata de mica,astfel ca nu mai stie romaneste.Dupa douazeci de ani s-au regasit,tatal si fiica,acum casatorita, cu un tanar american,prin intermediul internetului.Mama ei,in gura parcului…recasatorita,tatal si el recasatorit…Am emotii prin faptul ca-l aud,spune Mirela.,despre tatal ei.Nu-si aminteste momentul adoptiei,era prea mica…Tatal Mirelei este in aceeasi conditii ,ca acum douazeci de ani.Suntem intr-o stagnare perpetua.Mi s-a facut frig,la treizeci si unu de grade,ce am vazut la Nuntasii,de Dobrogea,in privinta saraciei,a adaugat Radu Tudor.

Becali nu este un sfant.Poate ca a gresit in anumite privinte.A facut si multe lucruri bune. MM, in interviul de astazi ,spune ca Gigi nu poate sta pasiv in fata celor in necaz.A facut multe gesturi caritabile.Era imposibil sa reactioneze in toate situatiile,atat de numeroase,din pacate, in Romania, de astazi.

Necazul este ca a fost  singurul,prin amploare ,in directia ajutorarii semenilor.

Este trist ca acest binevoitor a primit recent o condamnare de trei ani,pentru un schimb de terenuri,de acum saisprezece ani.

Se intampla lucruri triste ,in orfelinate,ca in romanele lui Dikens,spune Mugur Ciuvica,pe marginea discutiei cu Mirela si Amarastii de Jos.

„Vreau sa stie ca o iubesc si ca am inteles decizia ei de a ma da,” spune Mirela.Mama ei este in comuna Cioroi,dupa Craiova.O cheama Spatarelu Petruta.Revederea cu mama Mirelei va avea loc.

Mirela nu stie romaneste,dat,daca va veni in tara,va invata romaneste  in curand.Spera sa  ajunga in septembrie in Romania.

Premierul abia aseara a aflat de situatie si l-a desemnat pe Liviu Dragnea sa rezolve situatia.O receptivitate optima.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s