Ce atitudine are Tribunul?!Sora sa are un caine negru,Nero, si este vecina cu mine.

CVT nu mai apare de multa vreme pe prim planuri si nu inteleg de ce?!.Dida Dragan pune niste intrebari, fara raspuns,intr-o melodie ce se transmite in momentul in care scriu aceste randuri.

Viata e diversa.Aliantele si se fac si se desfac.Gigi a spus ca ,daca vrea ca TB sa ajunga din nou la 30%,sa-l gratieze!?Deja incep semnaturile pentru libertate lui Gigi Becali,intr-o localiate din Dolj,in care copiii dormeau afara,impreuna cu un nou nascut.Eu nu vreau ca TB sa revina in sondaje,dar il sprijin pe Gigi!

Voi ce parere aveti?!CVT are datoria sa se exprime.Am facut parte de ambele lor partide,alternativ,dar acum nu mai cred in nici unul.

Nu sunt de acord cu unele opinii ale lui CVT ,dar,in contextul in care suntem permanent agresati din partea vecinilor de vest,fara sa le facem nici un fel de neajuns,nu trebuie sa stam  de gura casca la infinit.

Nici in UE cei care stau gura casca nu primesc nimic.

Traim momente grele.Prefacerile democratice trebuiesc aparate, de abuzuri si tot felul de comploturi ascunse.Atitudinea de gura casca ne aduce doar continui prejudicii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s