Ploua in mai-avem malai!!

Astazi,23 mai,ploile nu au mai asteptat inserarea si s-au napustit in plina zi.Chiar daca unora le-a produs impedimente,le binecuvantam.

E bine in viata,spunea mama,invatatoare,indelung cititoare de romane,sa ai si un dram de noroc,asa cum nu a avut fiica ei,Angela,ce nu a divortat,de rusine si avand un baietel de sapte ani,dar s-a imbolnavit si a murit la 33 de ani.

In seara asta revine la Antena 3 ,Angela Gherghiu si pentru ca este asa cum ar trebui sa fie toate romancele si pentru ca o cheama in plus Angela,imi este deosebit de draga,ceea ce nu pot sa spun despre Cezar,dar poate pentru ca sunt barbat si vad ca este atat de iubit de unele femei,desi nu mai sunt la varsta geloziilor de orice fel.

A fost ceva furtuna si au mai cazut unele panori,ba chiar s-a rupt din radacini cativa copaci.Sunt pagube colaterale,ploaia ne-a binecuvantat ziua si chiar daca suntem fortati sa stam in casa si sa tot batem aici litere,speram ca ne va fi in continuare ceva mai bine,cu piata,cu viata.

Despre malai,visul taranului sarac,nu prea mai vorbim,pentru ca era cat pe aci sa ne imbolnavim de pelagra,dupa razboi,in marea seceta din 46,la care aveam sase ani si imi amintesc cum bateau cei din moldova pe la porti,cerand ceva de mancare,pe la sate…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s