Australia,ma uimesti!

Nu cunosc pe nimeni pe cel de al cincelea continent.Am auzit doar ca acolo este fiica actorului Radu Beligan,scriitoare de succes,de asemenea sunt canguri si struti -cu totii prietenii mei.

Suna frumos Sydney,Cambera!Exotic,exuberant.Dar cum sa ajungi pana acolo,cu o pensie amarata,practic inghitita din start de nevoi?!

Faptul ca am fost observat pe blog tocmai de acolo este o minune Dumnezeiasca si tin sa-l felicit pe romanul temerar ce a ajuns atat de departe si a avut timp sa priveasca inapoi,spre locul de unde a plecat.

Il informez ,daca nu cumva a aflat,ca a fost reinternat,pentru trei ani,Gigi Becali,patronul Stelei,pentru un schimb de terenuri,tot cu armata,petrecut acum 16 ani,cand se rascolea pamantul in Romania si toti furau pe rupte,in scopul obtinerii unei pojghite de clasa capitalista,pana atunci ca si inexistenta pe aici.

Probabil , concetateanul nostru isi aminteste , posibil  si din aceasta cauza se afla acum pe acele  meleaguri de la marginea lumii.Nu doresc sa-mi supar vizitatorul si sa nu-l fac sa revina pe blogul Capitala.

In rest,stam bine,adica nu miscam nimic,pe nici un plan si nu stiu cum vom scapa de datoriile de la FMI si Banca Mondiala,unde ne-am inrobit pana la gat.Poate ne sugerezi ceva.Cu patriotice salutari…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s