Copiii nu sunt de vanzare;Copii fara identitate;mama Mia creste 4o de copii !?

Echipa de fotbal Steaua serbeaza luarea celui de al 24 -lea campionat,astazi, marti,28 mai,cu cinci etape anticipat.

Microbistii s-au adunat in Piata Constitutiei,asteptand venirea de la stadion a autocarului deschis,cu jucatorii campioni,ce au traversat orasul,conform onoarei ce se acorda anual campionilor,in toate tarile.

Tinerii sunt fericiti.Stadionul a fost plin.A fost prezent chiar si primul-ministru,cu fiul.Lipseste insa eroul acestor rezultate.El urmareste manifestatia din penetenciarul Rahova.

In paralel,am urmarit niste copii fara familii,fara acte,cu dosare tardive de identitate,cu legislatia invechita in domeniu.Se zbat in nevoi si nu au concursul autoritatilor.Din contra,li se pun piedici intretinatorilor,ce se zbat in grave lipsuri financiare.

Cand se va schimba si la noi atitudinea fata de tanara generatie?!Pana cand protectia copilului nu este doar o forma fara fond?!Fara grija fata de copii,nu aratam grija fata de viitor.Noroc ca,din cand in cand,insuficient fata de nevoi,apar oameni cu suflet,asemeni mamei Mia,sau familiei unui politist,care,desi are trei copii,doreste sa infiezeinca un copil abandonat de cea care l-a nascut,probabil, in imposibilitatea de a-l creste.Sunt intre cincizeci de mii si o suta de mii de copii fara identitate,afirma un reporter.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s