Daca n-ati fi voi:rautate,invidie,incultura si brutalitate?!

Titlul a fost inspirat din refrenul unei cunoscute melodii de dragoste,numai ca aici totul este inversat.

Astazi vom avea city-tour,cu un autobuz deschis,pentru echipa Steaua, campiona,cu cinci etape inaintea terminarii campionatului.Din pacate,patronul ei,Gigi Becali se afla la penitenciarul Rahova,pentru trei ani,in dosarul de schimburi de terenuri cu MApN,de la care a preluat echipa,  purtand-o in continuare spre glorie.Este o echipa temuta pe continent,care s-a batut de la egal cu Chelsea,actuala campioana UEFA si a eliminat anterior pe Ajax.Cine ,altcineva  mai aduce asemenea victorii pentru Romania?!

Cei care nu iubesc fotbalul si nici fenomenul sportiv ,se declara indiferenti,fara sa inteleaga ca ei sunt cativa indivizi ,in raport cu o colectivitate larga de microbisti.

O pleiada de basisti,platiti sau nu,tot tamaiaza realizarile ,invizibile,ale fostelor guvernari,de dinaintea actualei,tanjind probabil dupa avantajele de care s-au bucurat ani la rand .Actioneaza agresiv pe caile de informatie,tot cu Lazaroiu in frunte,punandu-si monopolul pe facebook si excluzand,din motive puerile,pe cei care nu au aceleasi opinii.Se dedau la amenintari directe si atacuri la persoana,asa cum am relatat anterior in cazul meu.

Pana si netul este al unora si numai opiniile lor vor sa fie auzite. Ca si in justitie,peste tot sunt doar atitudini partizane,influentate conspirativ,iar prin efectele ce se produc se vad intentiile si tendintele totalitariste.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s