O gura de oxigen patriotard

Desfasurarea steagului de opt hectare si inscrierea lui in cartea recordurilor a constituit pentru Romania un mod de a se face auzita in lume.

S-a intonat solemn imnul,in interpretarea Angelei Ghorghiu,imbracata in costum national,constituind un nou moment de referinta al serii de ieri,27 mai,o data memorabila legata de prima unire,realizata de domnitorul Mihai Viteazul.

La spectacolul organizat cu acest prilej de redactia Antenei 3,au fost invitati doi generali,veterani de razboi,ce au vorbit despre importanta drapelului pe campurile de lupta.

A fost invitata si o multipla campioana la atletism,europeana si mondiala,care si-a depasit limitele prin efort ,antrenament si daruire,Vileta Tarlea,precum si un medic de la spitalul de copii din capitala ,Marie Curie,care a salavat mii de vieti  extrem de tinere,ambii vorbind despre munca lor.

S-a evocat si memoria de luptator a lui Corneliu Coposu,care a fost tinut saptesprezece ani in inchisorile regimului de dictatura proletara.

Romanii s-au jertfit pentru patria lor si doresc sa contribue la imbunatatirea vietii actuale,tot mai subrezita in prezent.

Chemarea la unirea eforturilor tuturor  sub drapelul national a rezonat in sufletele a milioane de compatrioti de pretutindeni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s