O stea ,cat camera Presedintelui Parlamentului European,cadou din partea Antenei 3 !!

Domnul Shultz a avut o reala surpriza,prin venirea la Bruxelles,chiar la Parlamentul European,in audienta la Presedintele acestuia,a lui Mihai Gadea,pentru a-i darui o stea, din steagul Uniunii Europene,desfasurat de ziua ei,in fata Parlamentului Romaniei.

Initiativa a fost bine primita.Destinatarul a vazut si imaginea steagului desfasurat si s-a fotografiat cu caseta in care se afla steaua,intrebandu-se unde ar putea fi expusa?!Si-a amintit cu placere ca ne-a vizitat si cunoste toponimia locului.

Gesturi frumoase,de amicitie si de aducere aminte ca,Romania este un membru important in cadrul Uniunii,fiind a sasea tara ca marime,asa cum ne-a confirmat vicepresedintele Martinez,cu care a dialogat apoi Oana Stancu si care ne-a spus ca trebuie sa avem grija pe cine trimitem in Parlamentul European ca sa ne reprezinte.Vicepresedintele Parlamentului,un spaniol,ce a cunoscut inchisorile franchiste,stia ce inseamna dictatura ,asemeni noua.

Se fac si acum incercari spre intoarcere la noi tipuri de dictatura,legate de oprimarea opiniei,amenintarea cu inchisoarea pentru iluzorii abateri discutabile,in sensul stoparii prefacerilor democratice si mentinerea tarii in tot mai adanca inapoiere economica si dependenta straina.

Suntem departe de realizarea idealurilor revolutiei din 89 si trebuie sa sporim combativitatea si spiritul civic,indispensabile unei democratii inca fragile,in evolutie.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s