Evacuati pe luna

La cate probleme are tara in prezent,numai de evacutii din spatiile restituite revendicatorilor nu-i arde ,astfel ca eu astept o garsoniera de zece ani si nu-i un semn s-o primesc,desi sunt pensionar,am slujit tara ca ofiter,am peste patruzeci de ani vechime in activitate si in curand voi implini 73 de ani.

Nu sunt singurul.Suntem multi in aceasta situatie,dar nimeni nu vrea sa ne vada.

Despre dreptate in capitalism este ca si cum am vorbi de himere.

Justitia urmareste santajuri,are alte treburi- mai subtile,mai importante.Singura persoana periculoasa in tara este Gigi Becali,cercetat doasar peste dosar.Probabil,cineva a pus ochii pe palat si vrea sa-l evacueze.

Pacat ca nu avem rachete cosmice,pentru a fi expediati pe satelitul natural al Pamantului,ca tot nu mai avem loc in tara in care ne-am nascut.Nimic nu ne mai apartine,nici macar patru pereti,pentru perioda de viata ramasa.

Speram ca macar cei de la CEDO,care tot condamna tara pentru nepunerea unora in posesie ,sa ceara sa fie repusi in spatiu si cei evacuati.Observ,cu surprindere,ca aspectul nu-i intereseaza.

Antena 3 se ocupa de steaguri gigant,este amenintata si ea din varii directii,pentru ca se ocupa de invalizi,de copii fara acte si fara hrana,deranjand somnul celor ce ar trebui sa se ocupe de asemenea aspecte.De evacuati nu mai discuta nimeni.De parca ei n-ar exista.Apar din cand in cand pe acoperisuri,cu butelia langa ei,amenintand ca-si dau foc sau se vor autoincedia,daca sunt scosi din spatiu si cam atat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s