Generatoare de zgomote si ploi intermitente.

Trec zile plumburii,ca de toamna tarzie .Ploua in scurte rafale.Mai si tuna sau fulgera din ce in ce mai rar.Este racoare ca de toamna tarzie.

Senzatia de frig o dau si organele de justitie,care tot pescuiesc pe cate cineva,mereu neasteptat,mereu intamplator,pentru a da senzatia ca se ocupa de ceva anume,nedefinit,nelinistit.Sunt generatoare de zgomote ,asemeni sirenelor ce urla prin oras,prefacandu-se ca salveaza suflete,pentru ca ,odata ajunse la spital, sa stea la rand, in asteptare,la salonul de primiri,mereu si uneori aparent aglomerat,medicii fiind plictisiti de atata corvoada,prost remunerata.

Nimic altceva nu se mai misca.Doar stiri contradictorii,despre niste salarii nesimtite la regiile de stat,mereu discutate,mereu nerezolvate.

Noroc ca ne mai ploua,in speta natura este anul acesta ,deocamdata,generoasa cu noi iar cei care mai lucreaza,prin gradini,pe la tara,vin cu produse in piata si fac bani.

Preturile in scadere aduc de asemenea niste cresteri procentuale,cu care se vor lauda in curand guvernantii,fara sa aiba nici o contributie,treaba fiind facuta de norii aducatori de ploaie.

Pe oamenii din Romania nu-i mai intereseaza nici urmarile revolutiei sangeroase ,nici descresterea democratiei.Se gandesc la frigiderul gol,la cratitele tot mai goale de pe aragaz,la pretul gazelor si al energiei in crestere constanta,la prospectiunile iminente ce se fac pe sest pentru gazele de sist,pe baza unor interese americane la mare distanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s