Sfarsit de mai

Astazi a plouat si a fost intunecat si rece,de parea final de noiembrie iar acum este ora17,cerul s-a eliberat de nori si totul a reintrat in normal.

Ma si gandeam,ca,de maine se deschide sezonul pe litoral,se scumpesc locurile si este asa imbonteala.

Ciresile s-au tot petrecut,cu preturi schimbatoare de la o zi la alta,dar tot in jurul a cinci lei, ne vrand sa cedeze vanzatorii.Asemenea -capsunile.

De fapt,prin intarirea formala a leului,s-au intensificat scumpirile,pentru ca, cu subunitatile metalice mai nimeni nu opereaza,in afara caseriilor magazinelor,de tot se incurca in firfirei,fara valoare,ce de regula lipsesc.

Este in fapt o mare seceta de bani,ofertantii de produse privesc mai tot timpul cerul si pierd timpul,pentru ca sunt solicitati prea putin iar ei traiesc din vanzare.Doar strictul necesar si-l mai ingaduie o parte dintre oameni.

Privesc sacosele celor de varsta treia si vad cu usurinta cum sunt batute de vant.Ma uit pe fetele lor vinetii,pe ochii dusi in fundul capului si pe expresia de foame pregnanta pe care o exprima,mergand tot mai greu si tot mai tristi de colo,dincolo.Prin ce au gresit.Am intrebat o femeie,care semana intr-un fel a pasare,ce pensie are?!Mi-a raspuns tot cu o intrebare:ce e aia pensie?! A adaugat ca asteapta o prietena,care o tot pupa!?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s