Dosar de condamnat:Gigi Becali !?Un haiduc contemporan.

Nu exista personaj ,probabil,in tara despre care sa se fi vorbit atat de mult,in diverse sensuri.Doar calugarilor romani de la muntele Athos le-a dat cinci milioane de euro,pentru nevoile lor de viata si de construit.Ei se roaga pentru Gigi,vin in tara sa ceara audienta,sa-l viziteze,sa-i dea amulete de intarire.Cati alti copii si familii nevoiase sau sinistrate nu au primit ajutor din partea sa!De Paste impartea saracilor sacose de bani.

De la el a pornit in Pipera blumul imobiliar,de pe urma caruia am avut dezvoltare in primii ani de dupa revolutie,pana la criza economica actuala.

De pe urma eforturilor sale financiare a reinceput sa creasca gloria echipei de fotbal Steaua si a competitiei din fotbalul romanesc,motiv pentru care este judecat si va primi in curand verdictul in dosarul valiza,pentru premierea echipelor care-si apara cotrect sansele de joc.

Tocmai legat de aceste aspecte,pe fondul prefacerilor tulburi al relatiilor economice de dupa schimbarea de regim,Gigi Becali a primit-drept multumire,fiind considerat cel mai dinamic investitor al tarii,vazut din strainatate-o condamnare cu executare,de trei ani,urmand un nou verdict in pronuntare.

Probabil,multora nu le convine faptul ca un fiu de oier,a ajuns sa locuiasca la Palat,prin forte proprii,a fost europarlamentar,parlamentar roman si presedinte de partid.

Nu suntem de profesie juridica,nu discutam sentinta,dar opinia publica trebuie sa aiba o parere proprie asupra situatiei ,de pe urma careia sa cumpaneasca,in raport cu alte cazuri,multe la numar,ramase nesanctionate,pentru a face o evaluare corecta a masurilor ce se iau in prezent in tara.

Am citit ca salariile la Steaua nu au fost platite de cinci luni si ca situatia financiara in prezent a condamnatului Gigi Becali este precara,motiv pentru care Viorel Hrebengiuc s-a hotarat sa-l sustina financiar ,pana la primirea fondurilor de la UEFA,pentru obtinerea celui de al 24 -lea Campionat al Stelei,al carui club este patron si pentru parcursul sau meritoriu din campionatul european al ligilor, recent incheiat .

Cine de la noi se poate lauda cu atatea realizari personale si actiuni masive de binefacere ca acest haiduc contemporan,in prezent condamnat la inchisoare,pentru un transfer de terenuri de acum saisprezece ani ?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s