Fiecare primarie- cu un asistent social .

      S-a decis ca fieca reprimarie comunala sa aiba asistent social,lucru ce nu era prevazut pana in prezent,cu consecintele semnalate in ultimul timp,in asistenta bolnavilor si a copiilor.Practic,macar de acum inainte sa existe in fiecare localitate o persoana special  remunerata in acest important domeniu al asistentei sociale.

  Pretutindeni in tara sunt in prezent sincope in activitatea asistentei sociale iar Ministerul Muncii ,impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor ,promit sa se implice in mai buna rezolvare a acestor presante probleme.Multi copii sunt pe grija bunicilor,parintii fiind plecati la munca in stainatate ,si uneori acestia uita sa se mai intereseze de copii iar batranii nu-i mai pot sustine material si fizic.

   Sunt zone in care raman copiii fara acte ,din diverse motive,situatie ce le incalca drepturile si trebuieste de asemenea rezolvata,nu ca pana acum,cu inutile tergiversari.

   O atentie sporita trebuie acordata caminelor de copii, a caror subzistenta este precara iar personalul de deservire ,cat si ratia zilnica de hrana,insuficiente.

Sunt rezultate ale activitatii jurnalistilor si reporterilor de teren ai televiziunilor .

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s