Calugarii de la Muntele Athos au oficiat o slujba la biserica din penitenciarul Rahova.

Venirea unui grup de calugari tocmai de la muntele Athos in capitala ,nu a fost intamplatoare.Ei au dorit sa-si exprime astfel solidaritatea cu Gigi Becali,aflat in detentie.

Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru si credinciosii ar trebui sa dea dovada de mai multa atentie acordata momentului respectiv.

Biserica ortodocsa romana are acum un mare credincios ,un ctitor si sprijinitor al sau de baza,ce se afla in privare de libertate si pentru solutionarea corecta a acestei situatii trebuie sa caute solutii.Acesta a fost si mobilul deplasarii calugarilor romani de la muntele Athos,din Grecia.

Nu putem fi indiferenti cu privire la viata unei persoane,chiar daca o instanta s-a pronuntat definitiv.Trebuiesc gasite cai exceptionale de atac,pentru ca sunt destule circumstante atenuante,legate de un schimb de terenuri petrecut cu 16 ani in urma,cand legislatiile erau laxe iar statul era inca posesor abuziv al unor bunuri,ce fusesera insusite in perioada de dictatura de la toata lumea, ce nu au fost luate in considerare iar procesul poate fi considerat o razbunare politica,pentru o cauza straina ,cum ar fi intrarea in Schengen,asa cum a mentionat Gigi Becali,insasi Schenghenul  anuntand o autosuspendare, de curand.

Ce vor face in continuare nevoiasii ajutati de binefacatorul lor in perioada urmatorilor trei ani,copii,batrani,oameni fara incalzire la iarna,biserici,calugari si  cersetori,oameni fara locuinte in urma inundatiilor sau ale altor nenorociri,etc.?!A ajutat in mod individual ca nimeni altcineva din aceasta tara si drept recunostinta are o asemenea tratatie!?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s