Strutul baga -se spune -capul in nisip,in loc sa alerge

Nu stiu in ce masura este adevarat si cum se comporta in realitate,pentru ca nu am avut ocazia sa traiesc in vecinatatea lor si nici nu am citit in domeniu,dar,ceea ce se spune despre struti mi se pare ca ni se potriveste.

Aseara am fost mahnit de faptul ca ,la Sinteza Zilei,Mihai Gadea n-a scos o vorba despre soarta lui Gigi Becali,in lumina noii condamnari,in schimb transpira,de doua seri la rand,de grija a ceea ce ar putea lor sa li se intample.

Un lucru este clar:Ca sa te aperi,trebuie sa fii solidar- la timp- cu ceilalti,aflati in situatia de a fi nedreptatiti.Era foarte suparat,ca apelul sau la cetateni ar fi putut fi citit in sensul unei solidaritati cu Becali.De ce nu?!Desigur,nu impotriva justitiei,desi ar fi si s-au spus multe legate de aceste complete ale condamnarii,de la Inalta Curte(denumire inadecvata),unde Parlamentul ( „rusinii”-denumire data de Lucian Avramescu-in recentul sau editorial),ar fi trebuit pana acum sa indrepte situatia.Este si urmare a adancii coabitari ,care acum isi manifesta efectele.

Politica strutului incurajeaza nedreptatile.Macar niste microbisti sa fi defilat pasnic pe strazi,in semn de solidaritate sportiva.Deja,Gigi a anuntat ca anuleaza propusele transferuri,desigur, din motive financiare,fotbalistii ne primind salariile de cinci luni.

Grija celor din sport,in frunte cu Ioanitoaia,fiind posibila excludere din competitie a Stelei,pentru invinuirea de „mita”, data de completul de judecata in dosarul valiza,pe langa confiscarea previzibila si de mult consumata a celor 1,7 milioane de euro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s