Fara mascati,fara mascari!

Spectacolul lugubru de luare a oamenilor de pe strada cu mascati,apartine unei perioade sociale medievale,de care ne doream de mult desprinsi.

Ce sunt aceste excese de putere?!Pe cine intimideaza?!

Slujesc oare democratiei ori tendintelor dictatoriale ce se manifesta la tot pasul in diverse tari si cu precadere in frageda noastra democratie.

Am 73 de ani si protestez impotriva unor asemenea masuri!

Ce-i graba aceasta ,pentru niste intamplari de acum 16 ani,cand erau alte stari de lucruri si viduri legislative de tot felul si nu ar fi aparut capitalismul in Romania sau mai ales in Rusia,dupa atatia ani de egalitarism?!Ce tot ne dam mai catolici decat papa,numai in anumite privinte si in directia unor anumite persoane?!

Cer sa inceteze astfel de spectacole, jignitoare la adresa demnitatii umane !

In Timisoara.s-au dus mascatii la un meci de fotbal si in prezenta spectatorilor au culcat la pamant fotbalistii,pentru a-i identifica !?Au fost cativa arestati!Nu puteau alfel fi gasiti?!Publicul ce impresie si-a facut?!Timisorenii se afiseaza in prezent doar cu reclama la bere.Parca erau revolutionarii de prima mana ai tarii!?

Mie mi se par asemenea aspecte nedemocratice si cer parerea opiniei publice in acest sens.Democratie inseamna se spune puterea poporului.Balcescu adauga ceva cu privire la tagama jefuitorilor,semn ca nu s-a schimbat lumea,mai deloc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s