Intransigenta inghititoarei de mici intregi

Unii jurnalisti,pretinsi autoritari,ramasi cu acest narav din vremuri ale debutului democratiei postdecembriste,isi aroga naravuri dictatoriale,in raport cu adversarii lor de breasla,pentru considerentul ca acestia au o mai mare credibilitate la public,su nt mai apropiati de suferintele si nazuintele acestora.

Desi unele personaje sunt femei,nu inteleg ca aici este ca in dragoste:te plac sau nu te plac!Impunerea nu-si are rostul,pentru ca sporeste gradul de adversitate.

Nici nervozitatea,nici siluirea,nici dorintele de a inghiti pe nemestecate tot mai multi mici,intr-un timp tot mai scurt ori alte foloase neindeajuns de suficient cuvenite.

Faptul ca ridici vocea sau chiar tipi,de asemenea nu aduce un spor de credibilitate,din contra,sporeste adversitatea generalizata.

Observatiile sunt valabile pentru mai multi propagandisti de vita veche,care acum ar trebui sa stea si ei la umbra,alaturi de formatiunile pe care le-au sprijinit,pana cand eventual acestea mai intai isi vor reveni pe scena politica.

Plecarea din emisiuni ar trebui sa atraga refuzul unor urmatoare invitatii,pentru ca de mahalagisme suntem satui,dar mai ales de tendintele de totalitarism si agresivitate deschisa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s