De ce tac magistratii judecatori?!

Au fost readusi in CSM ,Ghica si Danilet,de catre Curtea Constitutionala,aceea care face doar retururi,desi in componenta Curtii nu prea sunt magistrati cu experienta judiciara,ci sunt niste persoane numite pe criterii politice.In speta,oameni cu pregatire din vechiul regim,cu drept de pensie,care refuza acest lucru,pentru incaseaza doua venituri babane si le convine.Nu-i intereseaza faptul ca fac un deserviciu procelui democratic,prin hotararile pe care le iau,ca si cea prezenta.

Unii dintre magistrati,de prin asociatii,mai interveneau in discutii,la emisiunile televizate,dar,de la o vreme,au disparut totalmente,probabil somati cu sanctionarea,pentru ca nu respecta omerta -interdictia comentarii masurilor CSM-ului,Curtii Constitutionale,etc.

Involuam ,vazand cu ochii.Votul a o mie saptesute de magistrati judecatori,a fost infrant de noua membrii ai Curtii Constitutionale,sau cat or fi votat revenirea!?Se vorbeste despre niste procese de contestatie,dar,ajunse la Curtea Suprema,nu vor avea nici o sansa.Acolo sunt doua complete beton.

Dictatura nu dispare,se tot muta dintr-un loc in altul.

Cat timp ne va trece si aici pentru a ajunge din urma Europa?!Asteptam plecarea festiva a doamnei specialista in cooperativizarea agricola si inlocuirea cu Mona Pivniceru,revenita din somaj!?Concomitent,va sosi si procurorul Daniel Morar,pentru a nu se subrezi paritatea,reintarita de alte numiri politice.La CSM,prin revenirea celor doi,situatia este de asemenea sub control.

Cele cateva mii de magistrati,tac si suporta aceasta situatie neconvenabila tuturor iar coabitarea merge vetiginos inainte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s