Domnul Cazaciuc-ministrul justitiei-inca nu si-a exprimat public opiniile sale

Este numit in functie de mai bine de o luna si inca nu a aparut in fata opiniei publice sa-si exprime intentiile activitatii sale in noua functie iar cetatenii,in lumina recentelor convulsii produse in opinia publica ,precum si a initiativelor doamnei Haineala,ar avea nevoie sa le cunoasca.

Asteptam cu nerabdare o intrevedere pe larg,pe care sunt sigur ca Antena 3 i-o poate acorda,pentru ca aceasta este tinta atacurilor din toate directiile in ultimul timp.

Situatia necesita detensionare.Politica capului strutului ascuns in nisip,asa cum s-a intamplat nu de mult in Algeria,nu ajuta la nimic.Ultimile evenimente din Turcia arata ,de asemenea, ca lipsa dialogului social si luarea doar de masuri coercitive,pot inflama situatia si nu rezulta nimic bun din aceasta.

Nu trebuiesc in toate cautati mediatori din afara,cand putem si noi judeca situatiile si gasi un numitor comun in gandire si actiune.

Se tot vorbeste despre ascensiunea si chiar hegemonia procurorilor,intariti prin faptul ca insasi primul-ministru este de aceeasi profesie.Noi ne asteptam ca,din contra,acest lucru sa fie in favoarea legalitatii si a mai bunei respectari a drepturilor omului in Romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s