La metroul cu lucrarile intrerupte o catea a nascut sase pui

Astazi toti puii se jucau cu o punga neagra,tot incercand s-o ia unii de la altii.I-am dus mamei lor niste oase de pasare.Era singura,cu paznicul lotului de la pretinsa statie viitoare Favorit.O ducea mult mai bine cand se lucra si erau multi oameni in jur.Acum,imparte responsabilitatea cu paznicul,pentru materialele imprastiate peste tot,la un loc cu utilajele,in asteptare prelungita.

Saptamana incheiata s-a mai incarcat cateva basculante cu pamant si cineva a mai adus niste coltari metalici.Trec zilnic pe acolo,in drum spre piata.Este o gatuire a transportului  devenita inutila,punctata cu niste balize din plastic,pe care scrie Vectra.

Nu se stie cum cateaua a ramas necastrata.Este de talie mare si are culoarea maronie.Pui,asa cum spuneam,sunt preponderent negrii.

Olguta Vasilescu se pronunta vehement pentru eutanasierea cainilor fara stapan. Privind cat de frumos se jucau acele suflete mici,nici prin gand nu puteai admite o asemenea barbarie.Ce inseamna sa fii frumos doar pe dinafara!?Eu nu sunt oltean,desi se vorbeste si la noi in Arges,cu fusei si facui,dar,de se pronunta astfel inainte de alegeri,nu cred ca ar fi mai castigat inimile craiovenilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s