Sa trecem spre democratie si spre libertate

Domnul Ciupercescu, de la Cluj, a scos un ziar,in Ungaria,Romania libera,in 1989…Cei de afara,de la ambasadele din Ungaria,  nu prea le dadeau vize sa plece in alte tari.Ajutor doar verbal.

” Tata,eu ce fac?”- presupune ca intreaba Elena cea mica pe domnul Presedinte,in propunerile pentru functii europene,din partea Romaniei.Dupa care voteaza impotriva propriei tari,alaturi de Monica.Diferentele ideologice nu trebuie sa treaca peste cele patriotice.Sunt reflectiile doamnei Veber Renate,europarlamentar.

Monica a fost procuror comunist,in represiunile din iunie 1990.Comenteaza Radu Tudor.Avem acum in tara niste clone ale acesteia,continua moderatorul.Cea care a azmutit Inspectia Judiciara contra Antenei 3.Nu poate viza decat magistrati.Mai bine ar fi cercetat abuzurile DNA,contra lui Sorin Alexandrescu.Inspectia are alta menire,de uz intern.Este consecinta faptului ca in fruntea magistratilor se afla un procuror,un anacronism,spune doamna Veber.Ei au un alt stil de gandire.

Radu Tudor transmite- prin europarlamentara Renate Veber- o plangere catre Comisia Europeana,din partea Antenei 3,pentru a declansa o procedura impotriva CSM.

Propunerea CSM este criminalizarea delictelor de presa,de mult interzisa in Uniunea Europeana,spune domnul Bostinaru,europarlamentar roman.De mult are tendinte de a-si depasi competentele.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s