11 iunie,Ziua Revolutiei de la 1848 si ziua Nationalizarii principalelor mijloace de productie,din 1948.

Iata cum se succed aniversarile iar noi,contemporanii,asistam impasibili la trecerea vremii.Ne tot imboltim cei de stanga,cu cei de dreapta iar pe masa,cei mai multi dintre noi nu prea avem c pune,idiferent ca tinem cu stanga sau cu drepta.

Eu de fapt sunt dreptaci,dar agreea z politicile de stanga,pentru ca aici sunt saracii neamului,cel putin traditional.Eu sunt pensionar si nu am cum sa nu fiu si sarac,desi toata viata am dorit sa scap de saracie,dar ea n-a vrut sa ma lase din bratele sale.

Timpul avanseaza nemilos,cel putin in ceea ce ma priveste, iar zarile bunastarii sociale sunt la fel de indepartate ca intotdeauna.Cu totii suntem in general egoisti,am vrea ca noua in primul rand sa ne fie bine si dupa aceea celorlalti,desi nu este bine si cu totii trebuie sa avem grija ca tuturor sa ne fie relativ bine.

S-au dus idealurile de odinioara,s-au spulberat si sperantele capitaliste din 1989 si acum nu mai asteptam de la nimeni nimic si nu mai credem in nimic,stam anchilozati,sa vina eventual Dunarea si sa ne innece in mare,ca neam ce nu se mai poate salva si nici impaca cu sine.

Totusi,observ ca avem oameni tineri,multi dintre ei talentati,care doresc sa se realizeze aici si nu pleaca deloc din fata calculatoarelor,tot programeaza,tot calculeaza,vor sa descopere o altfel de structura sociala,o viata noua,prietenoasa cu toata lumea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s