Covor rosu si onoruri militare la Berlin pentru Romania

Angela Merkel si-a mai spalat din pacate fata de noi,prin primirea lui Victor Ponta,cu onoruri de stat,ieri la Berlin.

Am vazut cu totii, la televizor,modestia actuala a protocolului german,tinuta sobra a militarilor,sediul modern al guvernului si atitudinea prietenoasa a cancelarului sau feminin.

Tanarul nostru prim-ministru este inca neobisnuit cu asemenea onoruri,se comporta inca stangaci,dar acest lucru sporeste farmecul primelor sale intalniri oficiale la nivel inalt.

Astazi se deplaseaza la Stuttgard,acolo unde a jucat Marica si avem inca un tanar fotbalist titular in echipa,care a mai fost si pe la scoala Barcei in formare si a jucat in finala cupei cu Bayern,anul acesta la actuala echipa de club.

Acolo viziteaza o uzina a firmei Daimler,care a semnat un contract cu tara noastra,pentru o sucursala la noi.

Se spune ca s-a cerut stabilitate in tara noastra,desi la noi este deplina si prea adanca stabilitate,tinuta cu proptele de oriunde,desi ea ar trebuie sa fie moderna,supla si deplin democratica,conforma cu vointa populara exprimata la urne,singura in masura sa arate pe cei care doreste la un moment dat sa conduca destinele sale.

Speram,asa cum mentiona premierul in interviul de la Antena 3,la Sinteza Zilei,sa fie un nou inceput,desi in lipsa premierului,in aceeasi zi ,au avut loc doua evenimente de bruiaj,pe tema prevederilor noii Constitutii,aflata in redactare,cat si anuntarea subita a unui divort monden,in care este protagonista o persoana mult discutata pe plan intern,din varii motive .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s