Nici un nou referendum ,fara sa stim cati suntem si cum ne raportam fata de romanii din afara granitelor!

Iata ca suntem la mijlocul lunii iunie si ni se tot ascund datele recensamantului populatiei,de parca ar fi mare scofala aceasta numaratoare!?Cred ca,tainuirea respectivei date este premeditata,nu cumva sa deranjam coabitarea!?

Nu ne putem aventura la o noua incercare,in lipsa datelor concrete de start! Ne-am ars odata,nu ne mai trebuie!Aspazia ne-a parasit,dar zegrean este tot la butoale!Noi erate nu ne mai trebuiesc!Desi domnul Baconschi joaca acum de pe tusa!

Zelosi si vanduti in neamul nostru au foast intotdeauna.Motiv pentru care nici acum nu am ajuns la nici un grad de propasire! Din contra,ni se tot inculca ideea ca am fi un neam neproductiv,un fel de rebut , desi, datele excelentelor noastre spun cu totul altceva.

Sa n-o mentionam in prezent decat pe Angela Gheorghiu,sabotata -cu regret-recent la teatrul Stanislavski,din Moscova.Doar moscovitii au avut de pierdut,de privarea de la un atat de frumos eveniment artistic.Personal,cunoscand dorinta rusilor pentru arta autentica,consider incidentul doar un act neprietenos fata de ambasadorii artistici ai Romaniei,primiti cu bratele deschise in intreaga lume.

Lipsa acelor date ,cat si ale unor precizari parlamentare cu privire la drepturile votantilor din afara granitelor,ne-au condus,pe langa erata tradatoare,la balaceala coabitarii,care se razbuna in fiecare zi ,in politica interna a tarii.Nu mai vrem erate subversive,introduse la orele sase dimineata,prin furtul stampilei,etc…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s