Sustinem forme fara fond !?

Suntem pentru prima oara cand DNA este implicata intr-o forma de gelozie.Sunt reglari de conturi.Doar i s-a atras atentia.Plimbaretul a fost la mai multe partide.

Care este rolul partidelor?!-se intreaba domnul Izvoranu.In prezent, se promoveaza oameni,fara legaturi cu doctrinele si nu pot garanta oamenii promovati in nici o privinta.Este un om cu priza la public,ce la Baia Mare a candidat independent.Orasul l-a ales.Oamenii trebuie sa aiba nu numai pregatire,dar si identitate morala.

Doamna Grapini se plange ca nu poate lua nici o masura,pentru ca sub dansa este o comisie de disciplina,care da NUP.

PSD si UNPR au votat pentru referendumul lui Traian Basescu,cu privire la unicameralism si trei sute de membrii. Orice referendum pentru revizuirea Constitutiei este inadmisibil,unde este prevazut bicameralismul. PNL si PC nu au fost de acord iar PPDD s-a abtinut de la vot.Sunt opiniile fostului prim-ministru Petre Roman.

USL-ul s-a ratacit intre doi mesteceni.Se incurca in sofisme,pe aviz sau neaviz de la comisiile reunite.Am mai respins un proiect de la Presedintie pentru revizuirea Constitutiei?!-intreaba doamna Oana Stanciulescu.E o chestiune fara miza ,pentru ca Traian Basescu oricum isi face mendrele,deoarece avizul este consultativ.Va jucati ca la gradinita?! Mesajul catre populatie este aiuritor.Eu nu pot fi dublura,cu personalitate dubla!?-spune doamna Grapini.Iata ca apar probleme complexe,pe care nu oricine le intelege.Daca nu ne batem pentru principii,nu avem nici democratie,nici libertate,sustine Petre Roman.

Domnul Manta,de la PSD, spune ca a fost un angajament intre PSD si PNL,care nu s-a cunoscut  de membrii parlamentului.Sunt,precum observam,forme fara fond.

Surazator si putin jenat,domnul T.B.,la o intrunire a femeilor de afaceri,a exprimat opinia ca si-ar dori sa lase in locul sau o femeie si chiar isi exprima concret preferintele,sub numele celor tre PDL-iste, pe care le-a facut ministrese,pe timpul domnului Boc-formal prim-ministru aservit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s