De ce mai e Dl.Basescu la intrunirea PPE de la Viena?!

Nu si-a luat adio de la PDL la perdeluta,cand i-a fost refuzata numirea doamnei Udrea la presedintia PDL?!N-a spus atunci adio PDL?!Ne desparim !Drumurile noastre se despart!?Pe cine mai reprezinta,pentru ca Presedintia nu este partid politic ?!

Sunt intrebari retorice.Se spune ca unii se tin gaia-matu de ceva.Unde este Angela Merkel, tine sa fie prezent si TB ! Macar pentru fotografia de grup!Chit ca e la marginea din dreapta,semn ca se afla de mult pe picior de plecare.

Cu cheltuieli de protocol prezidentiale pentru o intrunire de partid.Desigur,are superimunitate si are la dispozitie discretionara fondurile de circa sase milioane de euro ale administratiei prezidentiale.Suntem in larga libertate de cheltuire fara obiect a banilor publici.

Ne plimbam,ne plimbam. Pentru tara si popor,ce conteaza daca mor,unii dintre ei de foame si de nevoi.Guvernul sa raspunda!Cu USL-ul lor,de 75% cu tot!Eu sunt doar un fel de inspector,supervaizer !Am treaba doar cu Curtea Constitutionala,cu Serviciile,cu securitatea…statului,nu la cea la care va ganditi voi.Procuratura este neobosita,libera si mai independenta ca oricand,chit ca nu-l mai am pe Morar la carma ei,dar am recuperat-o pe Kovesi iar statul de drept acum duduie.N-ai vazut ca l-am adus la respect pe Becali!?Ce credea el,ca face ce vrea fiecare in tara asta,de capul lui?!Acum are timp sa gandeasca. Desigur,sunt doar niste dialoguri prezumtive interioare prezidentiale.Poate si este multumit de situatia coabitarii in care se afla,dupa ce a fost atat de crud lovit in alegeri.Acum s-a rasucit,parca ar fi Putin la lupte libere si se afla deasupra.Meciul continua.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s